SEO Optimering - MobileContent
14661
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14661,bridge-core-2.3.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

STRATEGI

 

Vi börjar med att lyssna. Du känner din produkt/tjänst och din målgrupp bäst. Därefter ser vi ser till att ditt budskap kommuniceras på målgruppens villkor. Utan gehör, ingen effekt. Vi skapar innehåll som kommuniceras till mottagaren och skapar uppfattning om ert varumärke. Med väl valt innehåll, som kommuniceras på likvärdigt sätt oavsett plattform ser vi till att ni bygger relationer.

 

DATA & INSIKT, LÄR KÄNNA DIN MÅLGRUPP


Vi på Mobilecontent i samarbete med ledande aktörer inom SEO skapar träffsäkert content.
Genom att jobba med insikts- och datadrivna lösningar skapar vi optimalt innehåll till rätt målgrupp, i rätt kanal Gediget grundarbete förtydligar kommunikationen och stärker banden mellan dig och din målgrupp. Vårt fokus är alltid hållbar avkastning och långsiktighet.

KREATIVITET – INNEHÅLL


När vi hjälper våra kunder att nå sina kunder använder vi kunskap & kreativitet. Kunskapen består i byråns samlade erfarenhet. Vi ser till att ditt innehåll är redo för alla olika plattformar inklusive Webbsida och blogg. Vi kan antingen anpassa befintligt innehåll eller så skapar vi grafik eller video.

 

VARFÖR SOCIALA MEDIER?


Från början var det tänkt att förenkla kontakten mellan privatpersoner.
Idag är kanalerna en central del av många företags marknadsstrategier.

Plattformarna erbjuder stora möjligheter till att bearbeta potentiella och befintliga kunder under deras köpresor, oavsett om ert företag verkar inom B2B eller B2C, säljer produkter eller tjänster.

Satsningar i sociala medier förbättrar varumärkeskännedom, genererar kvalificerade leads och ökar försäljningen. Det är även ofta som kunder tar direktkontakt via företagets sociala kanaler, något som successivt bygger ett oerhört värdefullt förtroende.

Vill du veta mer?